Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD KUCNI LJUBIMCI - Oglasi, adresar, tekstovi, zanimljivosti ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
SAVETI VETERINARSKOG ZAVODA ZEMUN
  Saveti veterinarskog zavoda ZEMUN NOVO    Vidi savete
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:22992
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:21096
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:752
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:304
......
AUTORSKI TEKSTOVI

Pozivam sve posetioce sajta koji imaju tekstove koje bi želeli da podele sa ostalim posetiocima da nas kontaktiraju preko strane KONTAKT. Svi tesktovi koje nam pošaljete u WORD ili PDF formatu biće objavljeni u roku od nekoliko dana.

AUTOR TEKSTA: Magazin AGRAR
 •  [svi tekstovi]

Jubilej lista „Poljoindustrija" PKB
Istina duga četiri decenije

Gotovo sve druge „velike" novine stidljivo su pisale o problemima agrara. A mi smo otvoreno pisali o svemu što poljoprivredu uopšte tišti i bili za nauk čak i oficijelnim glasilima - rekla je Vesna Gajić

Vesna Gajić, glavni urednik „Poljoindustrije

Prikladnom svečanošću u prostorijama PKB Korporacije u Beogradu, novina „Poljoindustrija" je obeležila 40 godina od izlaska prvog broja. Rođendanskom slavlju ovog glasila PKB Korporacije pored nekadašnjih urednika Đure Stevanovića, Dragana Đorđevića i Vukosave Antić prisustvovale su kolege, prijatelji i saradici, kao i novinari iz brojnih redakcija sa kojima „Poljoindustrija", sa kojima je ostvarena izuzetna saradnja.

U srpskom novinarstvu 40 godina postojanja jednih novina je pravi rekord. Malo je novina na našim prostorima koje traju duže od nas. Danas, kada obeležavamo godišnjicu, mesto je i vreme da se setimo i zahvalimo svim bivšim urednicima i novinarima koji su ispisivali strane „Poljoindustrije" i brojnim sagovornicima na razne teme - naglasila je tom prilikom, glavni urednik „Poljoindustrije" Vesna Gajić.

Ukazujući da bi dugovečnost lista sasvim izvesno došla u pitanje da njegov osnivač nije PKB Korporacija ona je navela daje „Poljoindustrija" postala novina ne samo ovog prehrambeno proizvodnog giganta već list šireg značaja.

To govori i podatak da smo od naše esnafske kuće, Udruženja novinara Srbije, dobili veliku povelju, kao priznanje za četiri decenije uspešnog rada i zasluga za razvoj privrednog novinarstva - rekla je Gajić, podsećajući daje „Poljoindustrije" uvek imala dobar sadržaj i vernu čitalačku publiku.

Jubilej lista „Poljoindustrija

Četiri decenije postojanja jednog informativnog glasila pokazuje veličinu poduhvata koji je prilikom stvaranja bio zagledan u budućnost sa verom da sve što zaista vredi je ispred nas. Eto, danas se ponosimo ovim rođendanom, čime se može pohvaliti malo koja novina u Srbiji. U informisanju istina nam je bila sveto pravilo. Objektivnost i odgovornost u prezentovanju javne reči, poštovanjeukusa čitalaca - profesionalno jevanđelje.

„Poljoindustrija" je osamdesetih godina prošlog veka stizala do čitalaca širom Jugoslavije i nekoliko zemalja u svetu, gde je PKB imao svoja gradilišta, a ondašnji kombinat ušao je u anale savremenih privrednih kolektiva, jer je osnovao svoje novine i značaj informisanja izjednačio sa novim tehnologijama, visokim prinosima i naučnim dostignućima u poljoprivredi.

Gotovo sve druge „velike" novine stidljivo su pisale o problemima agrara. A mi smo otvoreno pisali o svemu što poljoprivredu uopšte tišti i bili za nauk čak i oficijelnim glasilima - rekla je Gajić.

Potom je potpredsednik Udruženja novinara Srbije, gospodin Miroslav Pušić, povodom jubileja lista uručio povelju ove srpske asocijacije poslenika sedme „sedme sile", generalnom direktoru PKB Korporacije Milošu Bugarinu.

BASF - hemijska industrija
HRANA PRODUKT
FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
CerkezNET - razvoj kompjuterskih programa, internet prezentacija, web dizajn ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright - CerkezNET - 2004

dijaspora.ch

YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu