Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD KUCNI LJUBIMCI - Oglasi, adresar, tekstovi, zanimljivosti ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
SAVETI VETERINARSKOG ZAVODA ZEMUN
  Saveti veterinarskog zavoda ZEMUN NOVO    Vidi savete
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:23014
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:21107
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:759
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:114
......
AUTORSKI TEKSTOVI

Pozivam sve posetioce sajta koji imaju tekstove koje bi želeli da podele sa ostalim posetiocima da nas kontaktiraju preko strane KONTAKT. Svi tesktovi koje nam pošaljete u WORD ili PDF formatu biće objavljeni u roku od nekoliko dana.

AUTOR TEKSTA: Časopis Zoo Hobby Moj pas
 •  [svi tekstovi]

Oljini psi od slame

Olgicu Nađ umetnicu  hobistu i ljubitelja prirode iz Zrenjanina upoznali smo na jednoj od mnogobrojnih izložbi pasa. Videvši njene rukotvorine dogovorili smo se da o tome napravimo malo predstavljanje u našem  časopisu. Za tu priliku Olgica nam je o sebi i svom hobiju ispričala sledeće.

Zahvaljujem se vašoj pažnji i posvećenom prostoru. Izuzetna mi je čast što mogu da se predstavim u Vašem časopisu. Ljubitelj sam prirode, a hobi su mi razne rukotvorine, između ostalog i izrada slika od slame. Osnovu za ovaj zanat sam stekla pre dve godine, pohađajući kurs kod prijateljice koja ima zvanje majstora izrade slika od slame, i koja mi je prenela deo svoga znanja i veštine.

Ideju za “psa u slami” sam pak dobila od profesionalnog dresera pasa Saše Pejića, koji je prvi poželeo sliku svog ljubimca i s tim sam krenula u novi pravac u slamarenju.

 

Svoje slike izlažem i prodajem na izložbama pasa i raznim drugim priredbama vezanim za prirodu. Mogu se videti i u kolekcijama mnogih  odgajivača životinja i bilja. Tehnika koju sam izabrala za ovaj rad se naziva pesak. Iziskuje mnogo truda i verovatno sam jedina koja na ovaj način izrađuje slike od slame. Bilo da su u pitanju cele figure pasa ili njihovi portreti, sa zadovoljstvom pristupam izazovu da uvek dam više od sebe i dočaram psa i rasu na pravi način. Ne bih mogla da se opredelim za rasu koja mi najviše leži. Svakako sve su mi drage, a najviše naravno moj ljubimac.

Svaka rasa u ovom poslu ima svoju problematiku i svoju draž. Do sada sam uradila nekoliko stotina ovakvih slika među kojima su svakako  najbrojnije one najpoznatijih rasa, a isto tako i onih manje poznatih. Ni jedna porudžbina ili samostalna ideja za sliku mi ne predstavlja problem da bih krenula u rešavanje zadatka. Sama tehnika je naravno vrlo specifična i pored težine pruža razne izazove i mogućnosti da se kao umetnik izrazite na razne načine. Stil i tehniku kojom radim stalno usavršavam i u tome uživam jednako kao u kontaktu sa psima i prirodom uopšte. Najveća satisfakcija u ovom poslu je kada ovakva zadovoljstva podelim sa onima koji jednako vole prirodu i živi svet kao i ja. Pored ovoga bavim se i uzgajanjem saksijskog kao i poljskog cveća. Uz to uzgajam ukrasne trave i bilje za male kućne vrtove. Nisam odgajivač pasa, ali su psi ipak moja velika ljubav.

 

 

 

BASF - hemijska industrija
HRANA PRODUKT
FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
CerkezNET - razvoj kompjuterskih programa, internet prezentacija, web dizajn ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright - CerkezNET - 2004

dijaspora.ch

YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu