Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD KUCNI LJUBIMCI - Oglasi, adresar, tekstovi, zanimljivosti ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
SAVETI VETERINARSKOG ZAVODA ZEMUN
  Saveti veterinarskog zavoda ZEMUN NOVO    Vidi savete
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:22988
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:21046
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:752
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:119
......
AUTORSKI TEKSTOVI

Pozivam sve posetioce sajta koji imaju tekstove koje bi želeli da podele sa ostalim posetiocima da nas kontaktiraju preko strane KONTAKT. Svi tesktovi koje nam pošaljete u WORD ili PDF formatu biće objavljeni u roku od nekoliko dana.

AUTOR TEKSTA: Časopis Povrtarski Glasnik
 •  [svi tekstovi]

ZAŠTITA POVRĆA

ZAŠTITA POVRĆA

Mirjana Mijatović, Aleksa Obradović, Miroslav Ivanović

Ovih dana je iz štampe izašla knjiga „Zaštita povrća“ autora Mirjane Mijatović, Alekse Obradovića i Miroslava Ivanovića, a u izdanju AgroMivas iz Smederevske Palanke. Iz pera ovih autora izašle su brojne naučne i stručne publikacije iz oblasti zaštite povrća od bolesti, štetočina i korova, ali sada po prvi put čitaoci imaju priliku da na jednom mestu sagledaju dobar deo praktičnog iskustva autora pretočen na sveobuhvatan način u jednu publikaciju.

Knjiga se ističe bogatim sadržajem organizovanim u osam poglavlja na oko 270 strana. Na početku su date osnovne informacije o prirodi prouzrokovača bolesti povrća, kao i grupama oboljenja. Značajno mesto pripada osnovnim karakteristikama štetočina povrća, kao i korovima koji su stalni pratilac ovih useva. Centralni deo publikacije čine detaljan opis bolesti prouzrokovanih gljivama, bakterijama i virusima, prikaz štetočina, opis simptoma nedostataka hranljivih elemanata i nepatogenih promena, obrađen po familijama i vrstama povrtarskih biljaka. Na kraju su razmatrane mogućnosti primene i izbor odgovarajućih preventivnih, bioloških i hemijskih mera zaštite povrća namenjenih suzbijanju patogenih mikroorganizama, štetočina i korova. Tekst je pisan lako razumljivim jezikom, terminološki prilagođen kako stručnjacima za zaštitu bilja tako i samim proizvođacima povrća.

Sadržaj knjige obogaćen je sa 56 stranica originalnih fotografija simptoma bolesti, štetočina i korova, što umnogome olakšava prepoznavanje uzroka problema u proizvodnji povrća. Autori su takode naveli najnovije metode zaštite koje su na raspolaganju u nas, ali i one koje se primenjuju u svetu.

Knjiga je tehnički uređena na pregledan nacin, štampana na kvalitetnom papiru, opremljena mekim povezom sa plastificiranim koricama.
Knjiga se po ceni od 1200 dinara + PTT troškovi može se poručiti od izdavaca:
Agro-Mivas d.o.o.Trg Heroja bb 11420 Smederevska Palanka
Tel: 026 321-585
Mob: 064 252 82 21
Žiro račun kod Agrobanke: 245-0115702101286-64
PIB: 101928924

Dodatne informacije se mogu dobiti i na telefon:
063 653 192,
063 8845 242

BASF - hemijska industrija
HRANA PRODUKT
FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
CerkezNET - razvoj kompjuterskih programa, internet prezentacija, web dizajn ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright - CerkezNET - 2004

dijaspora.ch

YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu