Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD KUCNI LJUBIMCI - Oglasi, adresar, tekstovi, zanimljivosti ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
SAVETI VETERINARSKOG ZAVODA ZEMUN
  Saveti veterinarskog zavoda ZEMUN NOVO    Vidi savete
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:23042
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:21190
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:760
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:90
......

Želja svaralaca Poljoberze je da se sve rašireniji i sve znacajniji oblik komunikacije preko interneta ukljuci i u poljoprivredu. Ovim smo želeli da Vam omogucimo da za najkrace moguce vreme dodete do što više informacija u sferi poljoprivrede. Zajednickom saradnjom možemo da stvorimo jedinstvenu berzu na kojoj ce Vam biti dostupne informacije o Vašim potencijalnim partnerima bez obzira da li se bavite proizvodnjom ili preradom poljoprivrednih proizvoda ili pak želite da ponudite npropremu ili rezervne delove za mehanizaciju. Koliko cemo brzo ostvariti našu zajednicku ambiciju zavisice i od Vašeg aktivnog ucešca u kreiranju sadržaja oglasnog prostora. Dakle bez obzira kojom delatnošcu se bavite: proizvodnjom, preradom, uslugama, trgovinom ...  obavestite o tome sve širu populaciju internet korisnika.

Vaši oglasi ce biti vidljivi tokom cele godine, a od Vas se ocekuje da ih obnavljate i tako dajete pravovremene informacije o svojim aktivnostima.

Postavljanje oglasa

Nudimo Vam dva nacina da to ucinite:

1. Prvi je da sami stavljate, skidate ili prepravljate svoje oglase i ova usluga je besplatna. Dovoljno je da se registrujete na sajtu i preko rubrika “VAŠI OGLASI i VAŠA FIRMA U ADRESARUunesete svoje oglase i podatke o firmi.

2. Drugi je da to za Vas cini naš tim saradnika koji ce ti uslugu za Vas obaviti uz razumnu novcanu nadoknadu.

3. Treci je namenjen korisnicima sa velikim brojem oglasa. Da bi im skratili vreme provedeno na internetu instaliracemo im naš program za unos i ažuriranje oglasa na lokalni racunar. Znaci, u toku rada na programu ne morate da budete konektovani na internet. Pošto ste uneli sve podatke, ukonektujete se, pritisnite dugme za prenos podataka i vaši oglasi su vec kod na sajtu.

Razmena banera

Takode danas mnoge firme vec imaju banere koji mogu biti vidljivi i na našem sajtu. Ova usluga se naplacuje, a o tome možete dobiti informacije kod naših službenika Ili na sajtu pod linkomReklamiranje ”.

Posebna ponuda

Traže se sponzori rubrika. Svaka  rubrika ce imati po jednog sponzora cija ce se reklama naci uvek na prvom mestu zajedno sa prigodnim banerom koji cemo mi izraditi po vašoj želji. Znaci požurite da nam se javite i rezervišete vašu rubriku. Ne može da bude više sponzora po jednoj rubrici.

Kontaktirajte nas

Tel:        011 2512 269

Mob:     065 2512 269

e-mail: office@poljoberza.net


Adresa:
Zoran Cerkez
Rada Drainca 7/3
11030 Beograd
Srbija

BASF - hemijska industrija
HRANA PRODUKT
FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
CerkezNET - razvoj kompjuterskih programa, internet prezentacija, web dizajn ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright - CerkezNET - 2004

dijaspora.ch

YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu