Uslovi korišćenja


Korišćenjem bilo kog dela poljoprivreda.rs portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem poljoprivreda.rs portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo poljoprivreda.rs portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

 

poljoprivreda.rs Portal

Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje poljoprivreda.rs portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

poljoprivreda.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

poljoprivreda.rs sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje poljoprivreda.rs portala koristite na vlastitu odgovornost i poljoprivreda.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup poljoprivreda.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

 

Autorska prava

poljoprivreda.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava poljoprivreda.rs portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (poljoprivreda.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je poljoprivreda.rs povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

 

Linkovi na spoljne stranice

poljoprivreda.rs sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

poljoprivreda.rs linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

 

Spoljni saradnici

poljoprivreda.rs štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

poljoprivreda.rs se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

poljoprivreda.rs može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke poljoprivreda.rs koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te kako bi na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

poljoprivreda.rs se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila poljoprivreda.rs portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

 

YouTube

poljoprivreda.rs objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji poljoprivreda.rs nema niti može imati uticaja. Samim tim poljoprivreda.rs nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

 

Modifikovanje i promene pravila

poljoprivreda.rs zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama poljoprivreda.rs može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na poljoprivreda.rs portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.