Pionir  d.o.o
Pionir d.o.o
11000 Beograd, Srb
Požeška 65b


Pionir d.o.o

Pionir d.o.o. - Privredno društvo za proizvodnju čokolade, bombona i peciva jedan je od vodećih proizvođača konditorskih proizvoda na jugu Evrope sa tradicijom dugom 100 godina.
Sedište Pionira nalazi se u Beogradu, dok su proizvodni kapaciteti instalirani u fabrikama u Subotici, Zemunu, Paraćinu i Prokuplju.
Proizvodni asortiman Pionira podeljen je spram četiri fabrike, iako najveći segment proizvodnje čini fabrika u Subotici, gde su nastali najveći brendovi Pionira: Medeno Srce, Negro i Galeb čokolada. Ulaganjem u nove proizvodne linije, fabrika u Subotici je od 2008. razvila niz novih brendova poput Vitanove, O la la! tortica i rolata i mnogih drugih. 
Ogranak fabrike Pionir u Zemunu nastao je 2006. godine nakon izvršene kupovine preduzeća Sweet Vision d.o.o. koji je bio specijalizovan za proizvodnju konditorskih proizvoda i zdrave hrane. Ovde se proizvode Pionirovi brendovi: O’Clock cerealije, Yes Flips kao i grupa čokoladnih draže proizvoda pod brendom Cica Maca.


Fabrika u Paraćinu, sa proizvodnim kapacitetima i modernim linijama specijalizovana je za proizvodnju SunMill Medenih napolitanki i Yes! krekera, dok je fabrika Hissar u Prokuplju zadužena za proizvodnju i preradu voća u kojoj se proizvod