Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD KUCNI LJUBIMCI - Oglasi, adresar, tekstovi, zanimljivosti ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
SAVETI VETERINARSKOG ZAVODA ZEMUN
  Saveti veterinarskog zavoda ZEMUN NOVO    Vidi savete
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:23021
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:21156
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:760
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:69
......

Biti pristutan na internetu nije pomodarstvo, niti hir, vec je prioritet savremenog biznisa i obaveza modernog privrednika. Obezbedite sebi mesto na najmocnijem tržištu današnjice, predstavite svoju firmu, uslugu ili proizvod milionima potencijalnih klijenata iz celog sveta i budite vidjeni 24 sata, 365 dana u godini.

Ulaganja u reklamu koja traje samo nekoliko sekundi na TV-u ili nedelju dana u novinama ponekad višestruko prevazilaze cenu izrade i postavljanja web sajta. Ako se odlucite da nama poverite izradu vaše prezentacije bicete više nego iznenadeni cenom i brzinom izrade.

Evo naše ponude:

1.      Verzija A – 400 EURA

Sadrži do 10 internet strana , osnovni dizajn, kontakt stranu sa slanjem e-maila. Rok izrade 15 dana.

2.      Verzija B – 600 EURA

Do 20 internet strana, osnovni dizajn, kontakt strana sa slanjem e-maila, katalog proizvoda, pretraga, baza podataka. Rok izrade 30 dana.

3.      Verzija C – 1000 EURA

Pokazala se potreba da se vlasniku sajt omoguci da na elegantan nacin , iz svoje kancelarije ažurira podatke o proizvodima koje reklamira na sajtu. Zato se u ovom paketu osim svega onoga iz Verzije B nalazi i poseban program koji se instalira na vaš racunar i upravo vam to omogucava.

4.      Verzija D – Cena po dogovoru

Ako imate u svojoj firmi informacioni sistem a želeli bi ste da ga povežete sa internetom javite se radi snimanja situacije i dogovora.

NAPOMENA - Sve navedene cene su bez poreza.


POSEBNA PONUDA:

Za nas kao ozbiljnu firmu najzanimljiviji su oni klijenti koji žele da im se uradi ceo informacioni sistem. Upravo zato dajemo izvanredne uslove svima koji žele da sa nama krenu od samog pocetka. Šta podrazumeva informacioni sistem jedne firme:

a. Lokalna aplikacija instalirana na neogranicenom broju racunara, napravljena da olakša i ubrza poslovanje vaše firme i to po vašim zahtevima i željama. Znaci mi krojimo odelo po vašoj meri.

b. Internet prezentacija koju u slucaju potrebe možemo povezati sa vašom bazom podataka u jedinstveni informacioni sistem.

c. Šest meseci besplatne tehnicke podrške.

JAVITE SE I ZAKAŽITE SASTANAK

Tel/Fax: 011 2512-269

Mob: 065 2512-269 od 09-21h

Email: office@poljoberza.net

BASF - hemijska industrija
HRANA PRODUKT
FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
CerkezNET - razvoj kompjuterskih programa, internet prezentacija, web dizajn ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright - CerkezNET - 2004

dijaspora.ch

YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu